Mogelijkheden

Als je de bomen wilt laten rooien dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit uit te laten voeren.

Het zelf doen

Je kunt overwegen om de bomen zelf te rooien. De vraag is echter of je hier wel voldoende tijd voor hebt, de juiste gereedschappen en tools voor hebt en boven alles of je ook weet wat je aan het doen bent. Het bomen rooien is niet iets wat je zomaar op een zaterdagmiddag kunt doen. Het is belangrijk om de boom op de juiste manier te rooien om zo geen schade aan anderen (of jezelf) aan te brengen.

Een boomverzorger inschakelen

Een boomverzorger zal meerdere opleidingen hebben gevolgd om de bomen op de juiste manier te kunnen rooien. Hij weet precies waar hij mee bezig is. Daarnaast heeft hij een jarenlange ervaring en zal hij weten hoe hij persoonlijk letsel of schade aan voorwerpen kan voorkomen. Tevens kent hij alle regels en weet hij ook of er een vergunning aangevraagd moet worden voor het rooien van de boom. Er zijn immers tal van wetten en regels in ons land.

Of een mix van beiden?

Het is ook mogelijk om een boom te rooien door een boomverzorger in te schakelen en door zelf ook een deel van het werk te doen. Je kunt bijvoorbeeld bespreken dat jij de rommel en boomstronken gaat afvoeren. Hierdoor kun je een korting krijgen in de kosten en kun je een mix maken van expertise en het wat eenvoudigere werk.

Bespreek de mogelijkheden

Indien je van plan bent om bomen in je tuin te rooien, is het verstandig om het aanbod te vergelijken. Daardoor is het mogelijk om een goed beeld van de markt te krijgen en kun je besparen op de totale kosten die je moet maken. Met onze offerte service is dit mogelijk en kom je snel in contact met hoveniersbedrijven.

Bekijk deze pagina’s:

> Bomen rooien
> Definitie
> Garantie
> Kosten
> Advies